Hoveniersbedrijf Sidmar

Wanneer u op zoek gaat naar een hoveniersbedrijf, dan wilt u een bedrijf waar u op kunt bouwen. Het gaat er om dat uw tuin straks het perfecte visitekaartje wordt van uw woning of bedrijf, en dat u een prettige plek hebt om tot rust te komen. Naast het aanleggen van tuinen doet een hoveniersbedrijf natuurlijk meer. U kunt bij een hovenier terecht voor het onderhouden van uw tuin. Dit kan het volledige onderhoud zijn, of delen van het onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het winter- en zomerklaar maken van uw tuin, of het snoeiwerk. Daarnaast kan een hovenier ook ingezet worden om grote of kleinere veranderingen in uw tuin aan te brengen. Zo kunt u een hovenier inzetten wanneer u een vijverpartij wilt hebben, of een overkapping waar u prettig kunt zitten.

Het Bedrijf

Hoveniersbedrijf Sidmar is in april 1996 gestart als een eenmanszaak. De afgelopen 19 jaar zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf met goede en ervaren werknemers. Daarnaast is Sidmar een gecertificeerd leerbedrijf, hierdoor bieden wij tevens de mogelijkheid om mensen het hoveniers vak te leren. Wij hebben een groot bereik, van Hilversum tot en met Ridderkerk wordt gebruik gemaakt van onze diensten. In de afgelopen 19 jaar hebben wij bewezen dat er bij ons een aantal zaken op de voorgrond staat. Bij ons staat service naar u, de klant, voorop. Daar komt bij dat wij altijd alles op alles zetten om gemaakte afspraken na te komen. Onze eerlijke en directe communicatie wordt door de meeste klanten ook gewaardeerd, waardoor wij een breed netwerk van vaste klanten hebben opgebouwd. Dus mocht u overwegen om uw tuin opnieuw te laten inrichten, neem dan contact met op via de mail of telefoon met Hoveniersbedrijf Sidmar.

Werkwijze

Wanneer u, als nieuwe klant, contact met ons legt, dan komen wij graag naar u toe. Dan kunnen wij de huidige situatie bekijken. Vervolgens gaan wij met u het gesprek aan, om te overleggen wat uw wensen zijn. In dit gesprek zullen wij samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden. Aan de hand van uw budget en wensen zullen wij dan ook met suggesties en adviezen komen. Wij zullen onze ervaring en expertise ook voor ons laten spreken. Wanneer u bijvoorbeeld een terras wilt, denken wij met u mee over de plek in de tuin. Wilt u een parasol voor de schaduw of liever een border met begroeiing die voor de schaduw moet zorgen? Hoe groot moet het terras zijn, wilt u lekker met z’n tweeën zitten en een drankje drinken, of moet het ook geschikt zijn om bijvoorbeeld een familiefeest te geven? Dit adviesgesprek is volledig vrijblijvend, neem dus vooral contact op met Hoveniersbedrijf Sidmar, en laat u verrassen!

Ook voor de zakelijke markt

Natuurlijk werkt Hoveniersbedrijf Sidmar ook voor de zakelijke markt. Wij leggen tuinen aan rondom bedrijfspanden en onderhouden deze ook. Het is voor een bedrijf essentieel om het groen wat rondom het bedrijfspand ligt goed te onderhouden. Het groen bepaalt voor een belangrijk deel de eerste indruk van bezoekers, en wanneer dit een rommeltje is zal dat klanten afschrikken.

Kies er dus voor om uw groen te laten onderhouden door een ervaren hoveniersbedrijf, en neem daarom vandaag nog contact op per mail of telefoon en wij helpen u graag verder.
Afdrukken

Contact

Als u een afspraak met ons wilt maken dan kunt u ons bezoeken, bellen of stuur ons een berichtje via deze site.


Hoveniersbedrijf Sidmar

Nijensteinseweg 22a

4124 AV Hagestein

+31 (0)347 - 375682

Mob. 06 53882358

info@sidmar.nl


Neem vrijblijvend contact op!