Kunstgras

Groenvoorziening

Tommygrass kunstgras is nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Altijd een mooi groen gazon, maar er zijn nog meer voordelen. Grasmaaien, kantjes knippen en verticuleren is verleden tijd. Net als overlast van mollen, onkruid en dorre plekken in uw gazon veroorzaakt door te veel schaduw of te veel zon. Hooikoorts klachten zijn sterk afgenomen.

Uw kinderen en huisdieren genieten volop van het kunstgras. Heerlijk zacht om op te liggen en op te spelen. Het is ideaal onder of rondom zwembad of speeltoestel. Kinderen kunnen snel weer buitenspelen na een regenbui. Geen moddervoeten of vuile kleding doordat het gras snel droog is.

Kunstgras bij uw zwembad of jacuzzi

Kunstgras is ideaal onder en rondom uw zwembaden. Uw water blijft altijd fris doordat u geen zand meer mee het zwembad inneemt. Er ontstaan geen modderpoelen. Ook na het zomerseizoen heeft u mooi groen gazon direct nadat het zwembadje weer is verwijderd. Kunstgras is ook UV bestendigd.

Kunstgras rondom speeltoestel

Rondom en onder uw speeltoestel biedt kunstgras ook veel voordelen. Het kunstgras is al dan niet met valdemping een degelijke en veilige ondergrond. Ook na een regenbui kan er weer snel gespeeld worden. Het gras is snel droog en er ontstaan geen modderpoelen.

Afdrukken

Contact

Als u een afspraak met ons wilt maken dan kunt u ons bezoeken, bellen of stuur ons een berichtje via deze site.


Hoveniersbedrijf Sidmar

Nijensteinseweg 22a

4124 AV Hagestein

+31 (0)347 - 375682

Mob. 06 53882358

info@sidmar.nl


Neem vrijblijvend contact op!