Overkappingen / Veranda

Veranda

Overkappingen geven u de mogelijkheid om een mooi en op maat gemaakt beschut plekje in de tuin te creëren. Op maat, omdat uw overkapping pas echt meerwaarde voor uw tuin heeft als deze voldoet aan uw wensen.

Wanneer u een terras in uw tuin heeft, dan wilt u daar maximaal van kunnen genieten. Alleen is het fijn dat u onder alle weersomstandigheden in uw tuin terecht kunt. Bij veel zon wilt u een plek met wat schaduw, en wanneer het regent zou iets van een overkapping wel erg prettig zijn. Eigenlijk is een overkapping voor uw terras een ideale oplossing, want dan kunt u heerlijk droog zitten wanneer het regent, en in de schaduw zitten wanneer er te veel zon is.

Materiaalkeuze

Overkappingen kunnen van allerlei verschillende houtsoorten gemaakt worden. Iedere houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen en brengt een specifieke uitstraling. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een hardhouten overkapping. Het voordeel van hardhout is dat het weinig onderhoud nodig heeft, het hout hoeft bijvoorbeeld niet geschilderd of gebeitst te worden. De uitstraling van hout is vanzelfsprekend. U kan ook kiezen voor geïmpregneerd zachthout, dit heeft meestal een wat groenige kleur. Om die reden wordt dit type hout meestal geschilderd of gebeitst om zo een mooi effect te creëren.

Werkwijze

Wanneer u contact op neemt met Hoveniersbedrijf Sidmar met een vraag over een overkapping. Dan komen wij graag bij u thuis om de situatie met onze eigen ogen te zien. Aan de hand van de situatie gaan wij graag met u het gesprek gaan, om te inventariseren wat uw wensen zijn. Wij zullen in dit gesprek actief met u meedenken en ook onze ervaring en expertise voor ons laten spreken. Aan de hand van dit gesprek stellen wij kosteloos en volledig vrijblijvend een offerte op.

Wanneer u onze offerte accepteert dan zullen wij uw overkapping volgens afspraak gaan plaatsen. Heeft u nog vragen neem dan gerust per mail of telefoon contact met ons op.
Afdrukken

Contact

Als u een afspraak met ons wilt maken dan kunt u ons bezoeken, bellen of stuur ons een berichtje via deze site.


Hoveniersbedrijf Sidmar

Nijensteinseweg 22a

4124 AV Hagestein

+31 (0)347 - 375682

Mob. 06 53882358

info@sidmar.nl


Neem vrijblijvend contact op!