Tuinhout & Schuttingen

Tuinhout & Schuttingen

TUINHOUT

Hout wordt veel gebruikt in tuinen. De sfeervolle uitstraling en uitermate handige toepassingen en accessoires van tuinhout maken het tot een onmisbaar onderdeel van een tuin.

Denkt u eens aan de volgende toepassingsmogelijkheden:
* Een mooie zitbank
* Een romantische rozenboog
* Een carport
* Een praktische containerkast
* Sfeervolle bloembakken
* Handige tuinkasten
* Een berging voor uw haardhout
* Speelse vlonders
* Een vrolijke zandbak
* Uitdagende speeltoestellen
* Goede hokken en dierenverblijven

SCHUTTINGEN

Schuttingen zijn er in vele stijlen, vormen en afmetingen. Met een schutting creéert u een eigen ruimte, waar u beschermd bent tegen wind en nieuwsgierige ogen. Een hoge heg of een haag van coniferen levert hetzelfde resultaat, maar neemt veel meer ruimte in dan een schutting.

Met een schutting creëert u een eigen ruimte, waar u beschermd bent tegen wind en nieuwsgierige ogen. Een hoge heg of een haag van coniferen levert hetzelfde resultaat, maar neemt veel meer ruimte in dan een schutting Een schutting van hout.

U verwacht van een houten schutting dat deze jarenlang mee gaat en dat deze tegelijkertijd uw tuin siert met een stijl die u past. Daarom werkt Sidmar met het tuinhout van Woodvision. Met Woodvision bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

PRIEEL

Met een prieel in uw tuin beschikt u altijd over een overdekte, schaduwrijke plek in uw tuin. Uitermate geschikt voor een sfeervol terras.

Met een prieel in uw tuin beschikt u altijd over een overdekte, schaduwrijke plek in uw tuin. Uitermate geschikt voor een sfeervol terras. Door een stabiele en degelijke constructie bent u verzekerd van een topproduct dat door onze vakmensen geheel naar uw wensen in de tuin wordt geplaatst. Priélen kunnen wij in verschillende afmetingen en hoogtes leveren. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Afdrukken

Contact

Als u een afspraak met ons wilt maken dan kunt u ons bezoeken, bellen of stuur ons een berichtje via deze site.


Hoveniersbedrijf Sidmar

Nijensteinseweg 22a

4124 AV Hagestein

+31 (0)347 - 375682

Mob. 06 53882358

info@sidmar.nl


Neem vrijblijvend contact op!