Tuinaanleg & onderhoud

Tuin aanleggen en onderhouden

Een hovenier wordt meestal ingeschakeld wanneer iemand een nieuwe tuin wil. Het aanleggen van een tuin begint natuurlijk met een plan. Om een plan op te stellen moeten wij wel het een en ander weten over uw situatie, uw wensen en natuurlijk het budget. Om die reden komen wij graag bij u thuis om met u de situatie te bekijken,

uw wensen te bespreken en wij zullen dan ook actief met u meedenken over de mogelijkheden. Ook zullen wij het over het budget hebben in dit gesprek en op die manier proberen voor u een realistisch beeld te scheppen over wat er allemaal kan. Wij vinden het heel belangrijk om een plan te maken wat ook echt uitvoerbaar is binnen budget. Wij zullen u dan ook geen luchtkastelen beloven, maar wel een simpelweg mooie tuin.

De aanleg

Na afloop van het gesprek zullen wij een offerte opstellen. In deze offerte zullen wij uitleggen wat wij gaan doen en wat de kosten hiervoor zijn. Deze offerte is natuurlijk volledig vrijblijvend. Mocht u ons de opdracht gunnen, dan zullen wij er voor zorgen dat wij volgens afspraak de werkzaamheden uit gaan voeren. Wij vinden dat afspraak afspraak is, en zullen dan ook alles op alles zetten om uw tuin binnen de gestelde termijn op te leveren. Dit betekent natuurlijk niet dat wij de kantjes er vanaf lopen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht

Nadat een tuin opgeleverd is zal deze natuurlijk onderhouden moeten worden. Dit kan u zelf doen, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat bepaalde zaken u liever uit handen geeft. U kan bij Hoveniersbedrijf Sidmar terecht voor het algehele onderhoud. Zo kan het prima zijn dat u liever niet wilt gaan snoeien, dit omdat het zwaar werk is wat goed uitgevoerd dient te worden. U kan er dan voor kiezen om ons alleen te laten komen voor het snoeiwerk. Een andere mogelijkheid is het winter- en zomerklaar maken van de tuin. Dit zijn over het algemeen grote onderhoudsbeurten, die u makkelijk aan ons uitbesteed. Mocht u zelf niet meer in de tuin aan het werk willen, dan kan u ook het volledige onderhoud bij Hoveniersbedrijf Sidmar neerzetten. U kan dan een onderhoudscontract nemen en wij zorgen ervoor dat uw tuin er picobello bij ligt.

Dus of u nu een nieuwe tuin wilt aanleggen of onderhoud voor uw tuin zoekt, neem dan contact op met ons op.
Afdrukken

Contact

Als u een afspraak met ons wilt maken dan kunt u ons bezoeken, bellen of stuur ons een berichtje via deze site.


Hoveniersbedrijf Sidmar

Nijensteinseweg 22a

4124 AV Hagestein

+31 (0)347 - 375682

Mob. 06 53882358

info@sidmar.nl


Neem vrijblijvend contact op!