Onderhoud voor bedrijven

Onderhoud voor bedrijven

Bij uw bedrijfspand komt meestal een stuk groen, dit moet wel netjes verzorgd worden. Een onverzorgde tuin zal direct opgemerkt worden door bezoekers, en bezoekers die een onverzorgde tuin zien zullen dan ook vaak de associatie leggen dat het product ook onverzorgd zal zijn. Om die reden is het dan ook uitermate belangrijk om een goed verzorgde tuin te hebben.

Om deze reden is het in de arm nemen van een hoveniersbedrijf een goed idee. Een hovenier kan namens u het onderhoud uitvoeren aan uw bestaande tuin, maar wij kunnen ook voor u een nieuwe tuin aanleggen. Dit kan inclusief bestrating. De bestrating voor een bedrijf is natuurlijk anders dan die van een woonhuis. Zeker wanneer er vrachtwagens en dergelijke om het pand heen moeten kunnen rijden. Dan moet de bestrating hier tegen bestand zijn. Kies om die reden dan ook voor een hoveniersbedrijf dat hier verstand van heeft.

Een hoveniersbedrijf voor het bedrijfsleven

Hoveniersbedrijf Sidmar heeft naast particulieren ook klanten in het bedrijfsleven, naast het aanleggen van tuinen, vijvers en bestrating, verzorgen wij ook het onderhoud voor dit alles. U kan snel en eenvoudig een onderhoudscontract met Hoveniersbedrijf Sidmar afsluiten, wij komen dan regelmatig bij u op locatie om het groen te onderhouden. Ook zullen wij dan eventuele reparaties aan zaken als bestrating uitvoeren. Op deze manier ligt uw tuin en bestrating er altijd netjes bij, wat weer de positieve uitstraling van uw bedrijf zal versterken. Daar komt nog eens bij dat wij goed snappen dat u als bedrijf een betaalbaar onderhoudspakket wilt, bij aanleg van bedrijfsgroen zullen wij hier ook rekening mee houden. Bij een bestaande tuin kunnen wij het onderhoud ook zo inrichten zodat dit voor u en uw bedrijf zeer betaalbaar is.

Hoveniersbedrijf Sidmar is uw partner

Wanneer u kiest om Hoveniersbedrijf Sidmar in de arm te nemen, voor het onderhoud van het groen om uw bedrijfspand, dan zal u merken dat uw tuin er altijd netjes bij zal liggen. Wij zorgen ervoor dat er heldere afspraken liggen over de uit te voeren werkzaamheden, en zullen deze afspraken ook netjes uitvoeren. Het gaat erom dat u straks tevreden bent, en daar zetten wij graag die extra stap voor. Mocht u op een later tijdstip ontdekken dat u iets vergeten bent af te spreken, neem dan direct contact met ons op. Wij vinden service een zeer belangrijk onderdeel van ons werk, en u zal merken dat deze service dan ook fantastisch is. Kies dus voor een ervaren en vakkundig bedrijf, kies ervoor om het onderhoud te laten uitvoeren door ons hoveniersbedrijf.

Afdrukken

Contact

Als u een afspraak met ons wilt maken dan kunt u ons bezoeken, bellen of stuur ons een berichtje via deze site.


Hoveniersbedrijf Sidmar

Nijensteinseweg 22a

4124 AV Hagestein

+31 (0)347 - 375682

Mob. 06 53882358

info@sidmar.nl


Neem vrijblijvend contact op!